Kişisel Gelişim Eğitimleri

KURUMSAL DÜNYADA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İLETİŞİMİ


PROGRAMIN AMACI

Kurumsal şirketlerin paydaşlarına, topluma ve ekosisteme yaptığı katkının en belirgin göstergesi olan sürdürülebilirlik faaliyetleri şirket politikaları içinde giderek daha fazla yer edinmekte ve temel işleyişin katalizörü olmaktadır. Bu eğitimin amacı, ortak ve eşitlikçi bir gelecek inşa etmek için katılımcıların sürdürülebilirlik kavramı ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri konusunda farkındalık sağlamak, bu doğrultusunda markaların ve işletmelerin yürüttükleri iletişim faaliyetlerini incelemek, sürdürülebilirlik iletişim stratejilerini yakından tanımak ve katılımcılara sürdürülebilirlik iletişimi konusunda beceri kazandırmaktır. Bu eğitim kapsamında, sürdürülebilirlik kavramı çevresel, toplumsal ve ekonomik boyutlarıyla ele alınarak, kavramın tarihsel süreç içindeki gelişimi, kurumsal itibar ve imaj olan ilişkisi, sürdürülebilirlik faaliyetlerinin toplumsal, ekonomik ve çevresel çıktıları, yeşil pazarlama ve ulusal ve uluslararası işletmelerin sürdürülebilirlik stratejileri ve uygulamaları ile bu uygulamaların medyaya yansımaları incelenecektir.

Kurumsal Dünyada Sürdürülebilirlik İletişimi Sertifika Programına; Şirketlerin iş geliştirme ve iletişim departmanlarında çalışanlar, Farklı birimlerde ve mesleklerde olup ekip yöneten tüm yöneticiler, Kamu kurum çalışanları, Sivil toplum kuruluşları yöneticileri, Yerel yönetim çalışanları, Üniversite lisans üstü program öğrencileri katılabilir. 

Haftalık dersler Salı-Perşembe (19:00-22:00) ve Cumartesi (9:00-17:00) günleri yapılır. Eğitim 72 saat olarak planlanmıştır.

Programa Kayıt ve Katılım Durumu Adayların hazırlanan program kayıt formunu doldurması gerekmektedir. Ayrıca, aday KOÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) tarafından istenebilecek ek belgeleri teslim etmekle yükümlüdür. Eğitim programı ücreti eğitim başlangıç gününe kadar ödenmelidir, ödeme yapmayan adayların ön başvurusu iptal edilir. Programın başlaması için programa kayıt yaptırmış en az 20 katılımcı olmalıdır. Programın her modülüne %70 devam koşulu aranır. Katılımcıların sınava girebilmesi ve Uzmanlık Sertikası alması için programa devam koşulunu yerine getirmesi ve eğitim sonunda yapılan değerlendirme sınavından en az 50 puan alması gerekir. Devam koşulunu sağlayan ve program sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara Kocaeli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından resmi ve KOÜ Rektörü ıslak imzalı “Uzmanlık Sertifikası” ve not döküm belgesi (transkript), bu koşulları sağlamayanlara sadece “Eğitim programı katılım belgesi” verilir.


Demo Settings
Header Colors
Navigation Colors
Footer Colors